Leicester City vinner Football League-tittelen

I den 45. runden av det britiske mesterskapet utfordret Leicester City Preston på bortebane. Med Vardys spenn i Fotballdrakterog McAteers mål, beseiret Leicester City Preston 3-0 og nådde 97 poeng, og låste ligamesterskapet en runde foran skjema.

I denne bortekampen hadde Leicester City 62 % av ballbesittelsen i omgangen, 8 skudd og 5 av dem var på mål, mens Preston bare hadde 1 skudd, men ingen var på mål. I det 36. minutt av første omgang scoret Vardy, iført en Leicester City drakt, for å hjelpe Leicester City med å lede 1-0. Kort tid etter starten av andre omgang fortsatte Vardy å eksplodere og scoret nok et mål, og hjalp Leicester City med å utvide stillingen 2-0. I det 67. minutt hjalp Fatawu McAteer til å score, og hjalp Leicester City med å fortsette å lede 3-0, og avsluttet spenningen i kampen tidlig. I følge data var siste gang Leicester City rykket opp fra det engelske mesterskapet til Premier League i 2014, og det ble også rykket opp ved å vinne ligamesterskapet. Leicester City skrev også historie. Det vant cupen for niende gang, og overgikk Manchester Citys åtte ganger, og ble det laget som har vunnet flest engelske sekundære ligamesterskap, inkludert den engelske League Two, English League One og det engelske mesterskapet. Leicester City og en direkte pasning til Premier League neste sesong.