Liverpool led et opprørt tap

Manchester Uniteds posisjon i Premier League er veldig pinlig.De er også eliminert fra Champions League.Bare FA-cupen kan kjempe om mesterskapet.Manchester United møtte en sterk fiende i topp 8 knockout-runden, Liverpool. Liverpool har vunnet ligacupen denne sesongen. Klopp har en sjanse til å vinne den firedobble kronen på Anfield Stadium. Europa League, Premier League og FA-cupen er trelags mesterskap. Ten Hags mål er å hindre Liverpool i å vinne den firedobble kronen. store gjerninger.

I første omgang av kampen scoret McTominay et tilleggsskudd for å hjelpe Manchester United å ta ledelsen. Endo Hangs mål ble kalt for offside. McAllister utlignet. Salah, iført en Liverpool drakt, fullførte målet og scoringen gikk foran. Manchester United 1 -2 Liverpool. I andre omgang snudde Anthony og skjøt et mål i 16-meteren. De to sidene gikk inn på overtid. På overtid ble Elliotts langskudd fra utenfor 16-meteren avvist og Liverpool tok ledelsen igjen. McTominay assisterte Rashford med å utligne. før slutt. , før kampslutt fullførte Amad Diallo, iført Fotballdrakter, vinnermålet. På slutten av kampen eliminerte Manchester United Liverpool 4-3 og gikk videre til semifinalen.