Må Haaland se europacupen hjemme igjen?

I første runde i gruppe A i europacupkvalifiseringen tapte Norge 0-3 for Spania med beklagelse. I denne kampen mot Georgia må du vite at Georgia er rangert på 78. plass i FIFA, mens Norge er på 43. plass i FIFA.

Norge scoret sitt første poeng i det 15. minutt, takket være Alexander Soros i Fotballdrakter. Den har utmerkede spillere fra mange europeiske toppklubber. Evnen til å utnytte mulighetene er imidlertid fortsatt et stort problem for Norge. Harland var fraværende på grunn av skade, og Norge kastet bort mange gode muligheter. Nok en gang i kampen, selv mot et tomt mål, skjøt Erdegaard ballen mot himmelen. Norge hadde en ballbesittelse på 66 %, og hadde hele 17 skudd, 6 skudd på mål, men scoret kun 1 mål. Da Georgia viste ånden i andre omgang, fullførte Giorgio Mikautadze et vakkert mål i det 60. minutt og utlignet 1-1 for hjemmelaget. Det georgiske laget er nesten helt avhengig av kreativiteten til landets mest kjente stjerne, Kvaratsheria. På grunn av kamp alene klarte han imidlertid ikke å spille en stor rolle i spillet. Men konkurranseånd og hjemmebanefordel bidro til at Georgia jevnet konkurransevilkårene med Norge. De hadde hele 15 skudd (3 på mål). Georgia kunne vært en overraskelse hvis skuddet hadde vært mer nøyaktig.

Det norske laget må spille bedre i resten av spilleplanen, ellers må Haaland eller Erdegar i Norge fotballdraktsitte hjemme og se europacupen.