Premier League-superspissen Haaland

I den 27. runden av Premier League spilte Manchester City borte mot Crystal Palace. Det er en enorm forskjell i verdien på de to lagene.Manchester Citys startende 11 spillere er verdt hele 750 millioner euro, mens Crystal Palace bare er 190 millioner euro. Etter åpningen snudde Manchester City og angrep av all sin styrke, men overfor hjemmelagets tette forsvar hadde de åpenbart ingen gode skuddmuligheter. Ingen av lagene oppnådde noe i første omgang.

Ettersom tiden gikk med ett poeng og ett poeng klarte ikke laget å score mål. Manchester City-trener Guardiola gjorde kontinuerlige byttejusteringer. I det 76. minutt ble Gundogan felt av motstanderen i 16-meteren, og dommeren dømte straffespark. Haaland, som hadde på seg en Fotballdrakter, scoret sitt 28. mål i ligaen denne sesongen og kampens eneste mål. Til slutt slo Manchester City Crystal Palace 1-0 i bortekampen, oppnådde tre seire på rad, og ble nummer to med 61 poeng.

Haaland har scoret 28 mål på 26 runder denne sesongen. Med 11 kamper igjen av ligaen, trengs seks mål for å slå Premier League-målrekorden. Tror du Haaland i Manchester City draktkan Vil det bryte Premier League Golden Boot-rekorden av 34 mål?