Real Madrid Revansje rykker frem til finalen

Barcelona 1-0 Real Madrid i den første etappen av Copa del Rey-semifinalen. Tidlig morgen den 6. april ble den andre runden av Copa del Rey-semifinalene spilt mot hverandre igjen. Real Madrid-spillerne i dette feltet er fulle av kampvilje og er fast bestemt på å finne veien tilbake!

Dette spillet viste nok en gang at et lag med flere veteraner med rik erfaring og utmerket kondisjon kan lede laget til seier! I første omgang scoret Vinicius kampens første poeng i siste øyeblikk. I andre omgang begynte veteranen Benzema sin personlige prestasjonstid! I begynnelsen av andre omgang var Benzema, som hadde på seg en Fotballdrakter, full av ildkraft I andre omgang scoret han 3 mål på rad og beseiret Barcelona fullstendig. Veteranen beviste nok en gang sin betydning i Real Madrid med et hat-trick. Det er verdt å nevne at i denne kampen spilte også den 20 år gamle midtbanespilleren Camavinga bra. Etter tid vil denne tenåringen definitivt overraske fansen!

Real Madrid møter Osasuna i finalen 6. mai. Real Madrid, som ikke har vunnet Copa del Rey på 9 år, er også veldig spent på denne kampen. Hva slags prestasjon vil spillerne i Real Madrid draktvise oss i finalen? la oss vente og se!