Brighton slo Tottenham 4-2

Det ble en opprørt natt i Premier League. To lag som kjempet om mesterskapet tapte uventet kampen i runde 19. Det uventede resultatet overrasket fansen som hadde på seg Tottenham Hotspur draktfør kampen.

Brightons startoppstilling på hjemmebane er verdt bare 136 millioner euro. I det 11. minuttet av kampen tok Jack New Sherwood ledelsen og scoret. I kampens 23. minutt scoret Joao Pedro og Brighton ledet 2-0. I kampens 63. minutt scoret Estupinian. I kampens 75. minutt scoret Joao Pedro i Fotballdrakterto ganger og Brighton sikret 4- 0 seier. I kampens 81. minutt scoret Tottenham av Bayliss og hentet inn et mål. I det 85. minuttet av kampen hentet Ben Davis nok et mål. Til slutt tapte Tottenham for Brighton 2-4. Tabellen viser at konkurransen i Premier League-tabellen er ganske hard. Blant dem er de tre mørke hestene ganske blendende, nemlig Aston Villa, West Ham United og Brighton. Aston Villa, som er tredje på tabellen, vant med 39 poeng, de jager Arsenal og Liverpool tett. West Ham United, som er rangert som sjette på tabellen, har 33 poeng, slår Manchester United og jager Tottenham og Manchester City. Brighton, som er rangert på åttende plassering, har scoret 30 poeng og jager dem tett. Manchester United slår Newcastle United og Chelsea. Newcastle United, på niendeplass, har 29 poeng, og Chelsea, på tiendeplass, har 25 poeng.