Vinicius scorer hat-trick

Den spanske Supercupfinalen ble spilt mellom Real Madrid og Barcelona Vinicius scoret hat-trick og Rodrigo satte prikken over i-en Real Madrid vant mesterskapet 4-1!

I det 7. minutt ga Bellingham, som hadde på seg en Fotballdrakter, en direkte assist.Vinicius passerte Peña og presset deretter inn i det tomme målet, og hjalp Real Madrid med å lede 1-0. Tre minutter senere kontret Rodrigo og krysset målet Vinicius scoret igjen med et spadeskudd, og Real Madrid utvidet ledelsen til 2-0. Barcelona, som lå bak med 2 mål, kontret. I det 33. minutt gjorde Real Madrid en klarering ikke langt fra 16-meteren. Lewandowski scoret med en volley fra kanten av 16-meteren, noe som gjorde at Barcelona kunne stenge forskjellen. til 1-2. I det 38. minutt begikk Araujo en felling foran mål og ble vist et gult kort av dommeren, noe som ga Real Madrid en mulighet til frispark. Vinicius slo en jevn straffe og scoret et hattrick.Real Madrid ledet også 3-1 ved pause. I det 64. minutt slo Vinicius et innlegg fra 16-meteren. Conde gjorde en feil i å klarere ballen og snudde den til en selvmålsassist. Rodrigo presset ballen og scoret, og endret stillingen til 4-1. På slutten av kampen beseiret Real Madrid Barcelona! Vinicius nøt gleden over seieren og ble kåret til spillets beste spiller i Real Madrid drakt! Score 3 mål og fullfør et hattrick!