Haaland misser en sjanse til å score

Med hjemkomsten av landslaget fra kampdagen, har den tre sterke konkurransen om hegemoni i Premier League også gått inn i sluttspurten.Den 30. runden i Premier League startet offisielt. Liverpool beseiret Brighton 2-1 for å ta den. ledelse. Manchester City og Arsenal arrangerte et head-to-head-oppgjør. Før kampen var det bare 1 poeng forskjell, og kampen var mer intens enn spennende. Til slutt Manchester City 0-0 Arsenal, og Liverpool toppet listen.

Resultatet av dette spillet vil sannsynligvis påvirke mesterskapet direkte, og begge sider har naturligvis ingen forbehold. Guardiola utplasserte en 4-1-4-1-formasjon, med Ortega i Manchester City draktsom erstattet den skadde Ederson for å vokte målet for Manchester City. Mindre enn 2 minutter ut i kampen sendte Foden en herlig pasning.Haaland endret retning i 16-meteren og falt i bakken, men dommeren signaliserte at det var offside. I det 27. minutt ble Manchester City rammet av skader.Ake haltet og klarte ikke å holde seg.Rico Lewis kom inn som innbytter. Etter retur på banen hadde begge lag til hensikt å få opp tempoet i kampen.I det 75. minutt var ikke Saka, som hadde på seg Fotballdrakter, fokusert nok.De Bruyne snappet ballen og sendte den inn, men ble klarert av Gabriel. Så gikk De Bruynes hjørnespark rett mot mål, og Raya slet med å løse faren. I det 84. minutt passerte De Bruyne et hjørnespark og Gvadiol headet ballen over. Harland tenkte på livet og bommet på skuddet fra kloss hold, og misset muligheten til å score! Til slutt spilte Manchester City uavgjort 0-0 med Arsenal, og klarte ikke å revansjere 0-1-tapet i første runde. The Gunners og Blue Moon Army led begge tap. Liverpool tok imot gaven og benyttet anledningen til å holde seg på toppen av listen.