Liverpool møter hardnakket motstand fra Manchester United

I 32. runde av Premier League ble «lederen» Liverpool uavgjort 2-2 av Manchester United. Begge lag fikk 1 poeng hver, og Liverpool mistet topplassen. Arsenal topper listen midlertidig i kraft av deres målforskjellsfordel, med kun 1 poeng som skiller dem fra topplasseringen. Mesterskapssituasjonen er nesten tilbake til samme startlinje.

Denne runden på Old Trafford er tredje gang de to lagene møtes denne sesongen. I de to første møtene forble Manchester United ubeseiret med 1 seier og 1 uavgjort. For Liverpool, hvis de vil fortsette å lede stillingen, må de beseire motstanderne. I det 23. minutt passerte Nunez ballen med en heading, og Dias scoret med et sideskudd foran mål, og hjalp Liverpool til å ta ledelsen 1-0. I det 50. minutt gjorde Liverpools midtstopper Quaanza en feil på lavt nivå. ved å passere ballen fra bakrommet, og Fernandez grep ballen.Han lobbet ballen direkte inn i midtbanesirkelen og scoret, og hjalp Manchester United med å utligne 1-1. I det 67. minutt slo Menu, ikledd Manchester Utd drakt, en «verdensbølge» i 16-meteren Ballen fløy over fingertuppene til Liverpool-keeper Kelleher og fløy inn i mål. Manchester United tok ledelsen 2-1. I det 82. minutt slo Manchester United-back Wan-Bissaka ned Elliott i 16-meteren.Dommeren tok straffespark og Salah, iført Fotballdrakter, slo straffesparket. Til slutt spilte Manchester United uavgjort mot Liverpool 2:2 hjemme, hvor begge lag scoret 1 poeng hver. Etter denne kampen ble Premier League-mesterskapssituasjonen skrevet om igjen.1 poengs forskjell ga Manchester City håp om å forsvare sine "fire mesterskap på rad".