Manchester City går videre til femte runde i FA-cupen

Fjerde runde i den engelske FA-cupen i sesongen 23-24 startet med fokus, Manchester City utfordret Tottenham på bortebane. Med Ake, som hadde på seg Fotballdrakter, scoret kampens eneste mål på 88 poeng, beseiret Manchester City Tottenham 1-0 på bortebane og avanserte vellykket til femte runde av FA-cupen.

I det 5. minutt gikk Foden inn i 16-meteren fra høyre Rodris skyveskudd ble reddet Bob scoret med et tilleggsskudd, men det ble dømt ugyldig på grunn av offside. I det 45. minutt passerte Bob ballen fra venstre Foden fikk ballen og bommet på skuddet på grunn av innblanding fra forsvarsspilleren. I det 75. minutt applauderte og hånet Guardiola dommeren på sidelinjen og fikk gult kort. I det 80. minutt passerte Doku ballen fra venstre og skuddet hans med venstrebenet nær straffemerket i sete B ble reddet av keeper Vicario. I det 85. minutt kontret Manchester City raskt.Dokus venstrebente skudd fra venstre side av sekstenmeteren ble reddet av keeper. I det 88. minutt tok De Bruyne, som hadde på seg en Manchester City drakt, et hjørnespark.Tottenham-keeper Vicario reddet ballen ikke langt unna på grunn av innblanding fra Dias. Ake scoret umiddelbart et tilleggsskudd og scoret målet til Blue Moon i Tottenham Det første målet på den nye hjemmestadion, Manchester City 1-0. På slutten av kampen beseiret Manchester City Tottenham 1-0 i en bortekamp og avanserte med suksess til FA-cupens kvartfinale.