Brandt misser sjansen til å utligne

I den første etappen av Champions League-kvartfinalen møtte Atletico Madrid Borussia Dortmund hjemme. Som to veteranlag er deres prestasjoner denne sesongen ganske bra.

I kampens 5. minutt, under Atletico Madrids høye offensive rytme, gjorde Mattson en feil ved å passere ballen i bakrommet. DePaul, som hadde på seg en Fotballdrakter, snappet ballen og scoret direkte i straffefeltet. Atletico Madrid ledet 1. -0. I det 7. minutt passerte Griezmann fra Atletico Madrid en høy ball fra venstre, Witsel skjøt fra fronten og Kerber slet med å redde ballen. I det 32. minutt møtte Griezmann to forsvarsspillere på kanten av 16-meteren og sendte ballen dyktig til umarkerte Lino. Sistnevnte scoret enkelt og Atletico Madrid utvidet 2-0-ledelsen. Med Dortmund bak med to mål, kunne verken Mattssons langskudd eller Sanchos volley fra en liten vinkel bryte Atletico Madrids mål. I det 75. minutt vant Atletico Madrid et frispark på venstre side av frontbanen Griezmann drev ballen bakover Linos nære skudd ble blokkert av Kerber. I det 80. minutt lyktes Dortmund endelig med å score gjennom samarbeid.Allais, iført Borussia Dortmund drakt, skjøt i 16-meteren, 1-2. I siste spilleminutt passerte en Dortmund-spiller en høy ball fra høyre, Brandt headet ballen mot mål, og ballen traff dørkarmen og spratt ut. Misset sjansen til å utligne. På slutten av kampen tapte Dortmund 1-2 for Atletico Madrid i første omgang.