Manchester City forventes å forsvare tittelen sin igjen champion

I den 33. runden av Premier League tapte de to favorittlagene kampen etter hverandre. Liverpool var ubeseiret på 28 hjemmekamper og tapte for nedrykkslaget Crystal Palace 0-1 tapte 0-2 hjemme mot Villa og ble beseiret igjen av Villa. Over natten tapte de to favorittene alle sammen Manchester City og ble den store vinneren 5-1. Lutons lag hadde allerede en 2-poengs ledelse.

Liverpools forsvar ledet av Klopp fikk nok en gang problemer. Først scoret Eze enkelt uten å bli forsvart. I andre omgang bommet Liverpool på mange gode muligheter og klarte ikke å score. Med Liverpools nederlag fikk Arsenal muligheten til å øke poenggapet. Overfor Aston Villa, som nettopp hadde kommet tilbake fra UEFA Europa League, savnet mange av Villas hovedspillere muligheten til å spille. Martinez, iført Fotballdrakter, kjempet hardt for å redde Aston Villa-målet uten å tape, og Pele scoret 2 mål på 3 minutter, og beseiret Arsenal fullstendig. Over natten ble de to favorittene opprørte og tapte kampen på hjemmebane, noe som førte til en stor endring i Premier Leagues mesterskapssituasjon. Manchester City, som vant i går, var fortsatt en jager før denne runden. Etter denne runden hadde Manchester City en 2-poengs ledelse å bli Arsenals ledelse. Det er et uoverkommelig gap med Liverpool. I hvert fall i kveld kan Guardiolas lag og fansen i Manchester City draktha en god drøm.