Liverpool utførte ikke mirakler

Den andre etappen av Europa League-kvartfinalen startet igjen Atlanta tok en 3-0 fordel i første runde og møtte Liverpool igjen i andre runde. Dessverre skapte ikke Liverpool et mirakel. Stillingen var 1-0 i andre runde og 1-3 sammenlagt, og de gikk glipp av semifinalen.

Bare 5 minutter ut i kampen forårsaket Arnolds innlegg en håndball i straffefeltet til motstanderens spiller, iført en Fotballdrakter, og tok straffen for å hjelpe Liverpool med å lede 1-0. De tok ledelsen tidlig, og fansen iført Liverpool draktså håpet om et stort comeback. Men fordi de ikke skapte veldig gode scoringsmuligheter, klarte de ikke å angripe på lenge, og til slutt totalresultatet ble 1-3. Atlanta ble eliminert. I den andre omgangen var Marseille hjemme. På overtiden hadde begge sider ingen prestasjoner. I straffesparkkonkurransen gjorde Marseille alle 4 straffekast, og Marseille gikk videre til semifinalen 4-2.